Un avion Boeing 737 al companiei irlandeze Ryanair a aterizat de urgenta vineri pe aeroportul Roma-Fiumicino, potrivit agentiei Telenews, relateaza AFP.

Avionul cu 160 de persoane la bord venea din Bergamo (nordul Italiei) si ar fi trebuit sa aterizeze pe un alt aeroport din Roma, Ciampino, pe care se efectueaza cursele low cost.

Comandantul aeronavei a observat aparitia unui semnal care indica o functionare deficitara a principalului tren de aterizare si a aplicat procedurile de securitate care prevad aterizarea de urgenta pe cel mai apropiat aeroport, in acest caz Fiumicino, potrivit sursei citate.

Serviciile de securitate au fost desfasurate preventiv in zona pistei, insa avionul a aterizat fara a se inregistra vreun incident. Pasagerii au fost debarcati fara probleme.

Un avion similar al companiei Ryanair a aterizat de urgenta luni la Lomoges, Franta, in urma unei depresurizari a cabinei. 16 persoane au fost internate pentru scurt timp, din cauza unor probleme medicale aparute in urma pierderii rapide a altitudinii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.