Un avion Boeing 747 al companiei Air France, care venea de la Paris, a iesit de pe pista la aterizare marti seara, pe aeroportul Pierre-Eliott Trudeau din Montral, dar nu s-au inregistrat raniti, potrivit reprezentantilor aeroportului

Incidentul s-a produs in jurul orei locale 18.00 (01.00, ora Romaniei), a declarat purtatorul de cuvant Stephanie Lepage. "Echipajul nu a raportat niciun ranit, aparatul este evacuat", a precizat ea.

Avionul transporta 490 pasageri si 18 membri ai echipajului. El a ramas imobilizat intre doua piste, iar presa canadiana a spus ca avionul ar fi avut o problema la trenul de aterizare.

La 2 august 2005, un Airbus A340 al Air France, care venea de la Paris, a iesit de pe pista la Toronto, in timpul unei furtuni, si apoi a luat foc. Cei 297 pasageri si 12 membri ai echipajului au fost evacuati in timp-record, dar zece pasageri si doi membri ai echipajului au fost raniti in timpul evacuarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.