Cei trei barbati arestati in Colorado cu arme si droguri asupra lor nu reprezentau un pericol real pentru viata candidatului democrat la Casa Alba Barack Obama, au anuntat autoritatile americani, relateaza Reuters

"Suntem absolut siguri ca nu exista nicio amenintare credibila pentru viata candidatului, Conventia Nationala Democrata sau locuitorii din Colorado", a declarat procurorul Troy Eid.

Presa locala a anuntat ca politia din orasul Aurora, la est de Denver, a descoperit duminica dimineata doua pusti, munitii, o vesta antiglont, aparate de comunicare si metamfetamina intr-un camion inchiriat condus de unul dintre cei arestati.

Suspectii ar fi declarat politiei din Aurora ca intentionau sa il asasineze pe Barack Obama in timpul discursului pe care il va sustine joi in cadrul Conventiei democrate, pe un stadion. Suspectii au varste cuprinde intre 28 si 33 de ani, potrivit politiei, care a facut publice numele lor.

Anterior, AFP vorbise despre patru suspecti
Politia din Aurora nu a putut fi contactata imediat pentru a comenta. Biroul procurorului american urma sa dea detalii despre acest caz intr-o conferinta de presa, in cursul zilei de marti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.