Administratia americana a aviatiei (FAA) a anuntat ca peste 24 de aeroporturi mari din Statele Unite inregistreaza intarzieri la zboruri din cauza unei defectiuni la reteaua de comunicatii, dar a negat ca ar fi pierdut legatura cu vreun avion sau ca incidentul ar fi de natura terorista

Problemele, de natura tehnica, au fost localizate la o instalatie FAA de la sud de Atlanta, potrivit CNN, citat de NewsIN.

FAA a precizat ca nu a pierdut legatura cu niciunul dintre cele 5.825 de avioane care erau in zbor la momentul respectiv si problema tehnica nu a presupus riscuri pentru siguranta aviatica.

CNN a citat un reprezentant al FAA care preciza ca problema tehnica nu a afectat radarele.

Departamentul american pentru Securitate Interna a precizat ca nu exista indicii ca problemele din reteaua de comunicatii ar fi fost cauzate de activitati teroriste. "Nu exista indicii de implicare a terorismului in acest moment", a declarat un purtator de cuvant al departamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.