Criza economica din Spania ruineaza prostituatele romance din strada. "Lucrurile au inceput sa mearga rau inca de la inceputul anului, insa vara asta este si mai greu. Toata lumea a plecat in vacanta, iar noi asteptam turistii straini
Insa, anul acesta, nici clientii straini nu mai cheltuiesc ca inainte", se plange Alina, o blonda trecuta de 25 de ani. In momente de criza, romancele au fost nevoite sa scada preturile. "Inainte luam 60 de euro pentru un serviciu complet, acum am redus pretul la 40 de euro. Chiar si asa, nu avem mai mult de doi clienti pe zi", adauga Alina.

Romanca este in Catalunya de trei ani si a practicat prostitutia in diverse zone ale Barcelonei. Alaturi de ea mai sunt trei fete. Nu vor sa dezvaluie daca sunt pe cont propriu sau au un proxenet. Alina spune ca este absolventa unei facultati in tara, dar saracia a impins-o sa recurga la prostitutie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.