Ofertele pentru o masina care i-a apartinut Papei Benedict al XVI-lea, scoasa la licitatie pe Internet pentru o suma minima de zece mii de euro, au crescut deja de zece ori, transmite Mediafax. Ieri dimineata, la cateva ore inainte de inchiderea licitatiei pentru Volkswagen-ul Golf, pagina de Internet pe care se afla oferta fusese vizitata de 6,3 milioane de utilizatori. Licitatia va inceta la ora 17.30 GMT si se dovedeste deja operatiunea cea mai populara realizata vreodata de eBay Germania.

Masina gri metalizat a fost folosita pentru prima oara in urma cu sase ani, la 30 martie 1999. Masina a apartinut, inainte de proprietarul actual, secretarului episcopului Josef Clemens, care a trimis-o la Roma, unde a fost inregistrata pe numele cardinalului Joseph Ratzinger, devenit Papa Benedict al XVI-lea. Nu se stie insa daca Papa a condus vreodata masina, deoarece potrivit unor surse oficiale, Benedict al XVI-lea nu are permis.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.