Fiica lui Margaret Thatcher a trebuit sa ii anunte de nenumarate ori, ca si cum ar fi facut-o pentru prima data, tragica veste a mortii sotului sau
Fiica fostului premier Margaret Thatcher publica in cartea sa de memorii amanunte despre lupta mamei sale cu dementa senila. Cartea lui Carol Thatcher, "A Swim-On Part in the Goldfish Bowl: A Memoir", este prezentata in serial in "Mail on Sunday" si prezinta episoade dureroase din viata Doamnei de Fier, de dupa anul 2000.

Fostul premier, cunoscut pentru memoria sa extraordinara si pentru capacitatile sale intelectuale, a inceput sa lupte in urma cu opt ani cu pierderi de memorie care au speriat-o pe fiica sa. Primele semne au aparut atunci cand, in timpul unei conversatii despre razboiul din Iugoslavia, in anul 2000, fostul premier conservator a confundat Bosnia cu insulele Falkland, pentru care luptase armata britanica impotriva Argentinei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.