Razboiul dintre Rusia si Georgia putea sa se lase cu o adevarata "baie de sange" daca nu intervenea premierul italian Silvio Berlusconi, care l-a sfatuit "de bine" pe prietenul sau, premierul rus Vladimir Putin, care la randul sau a spus stop confruntarilor
Sau cel putin asa a lasat sa se inteleaga Berlusconi intr-un interviu acordat revistei de centru-dreapta Tempi, inainte de a-si retrage foarte neceremonios vorbele. Potrivit cotidianului La Repubblica, fraza care a dat nastere la cel mai nou scandal din Italia suna astfel: "Slava Domnului, amicul meu Putin m-a ascultat. Altminteri, la dracu, s-ar fi oprit tancurile rusesti la 15 kilometri de Tbilisi. Am evitat o inutila baie de sange". La Repubblica tine sa mentioneze ca publicatia care a dat publicitatii interviul cu premierul italian si fraza buclucasa "este in general de incredere".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.