Un comando a intrat astazi, folosindu-se de explozibil, intr-o camera-seif, in nordul Frantei, si a furat mai mult de un milion de euro, relateaza AFP, potrivit NewsIn

Atacul a avut loc in jurul orei locale 04.00 (05.00, ora Romaniei) in Aniche, in apropierea orasului Douai, dar nu s-a soldat cu raniti.

Comandoul, format din cinci-opt persoane, a reusit sa fuga tragand de mai multe ori spre cele doua vehicule ale politiei care il urmareau.

Cei trei angajati ai societatii prezenti in momentul faptelor s-au refugiat intr-o sala securizata si "nu au avut niciun contact direct" cu hotii. Ei au fost spitalizati, aflandu-se in stare de soc.

Membrii comandoului, inarmati cu pusti de asalt, au neutralizat grilajele de acces in societatea respectiva, care a mai fost vizata de un jaf, in vara lui 2007. Hotii au aruncat in aer un grilaj de acces spre sala de numarare a banilor si o mica trapa din aceasta sala. "Apoi au reusit sa transfere banii din sala de numarare in masinile lor", potrivit politiei.

Politia a precizat ca hotii au furat mai mult de un milion de euro. O alta sursa din cadrul anchetei a declarat ca este vorba de 1,6 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.