NATO "are mai multa nevoie" de sustinerea Rusiei, mai ales in Afganistan, unde "este in joc viitorul sau", decat are nevoie Moscova de Alianta, a declarat ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, potrivit NewsIn.
"Rusia nu are mai multa nevoie de cooperare decat NATO. Din contra, sustinerea Rusiei, inclusiv pentru operatiunea din Afganistan, este mult mai necesara partenerilor nostri din NATO, cu atat mai mult cu cat acolo se decide viitorul Aliantei", a spus el.

"Nu avem intentia de a inchide usa" cooperarii cu NATO, a spus totusi Lavrov, dupa discutiile dintre presedintele rus Dmitri Medvedev si liderul sirian Bashar al-Assad.

"Totul depinde de prioritatile NATO: daca aceste prioritati sustin fara ezitare un regim in faliment (al liderului georgian) in detrimentul parteneriatului cu Rusia, nu este vina noastra", a mai spus Lavriov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.