Gigantii de pe piata de outsourcing din Statele Unite vor fi detronati pana in 2011 de catre organizatiile specializate pe acest segment de pe piata emergenta din India, arata un studiu realizat de analistii de la Gartner, citat de site-ul silicon.com

India bate SUA la outsourcing pana in 2011 Astfel, companii precum Infosys, Tata Consultancy Services (TCS) sau Wipro, care sunt localizate in spatiul indian de outsourcing, isi vor mari, ba chiar in unele cazuri ii vor intrece in venituri pe marii furnizori americani de servicii strategice Accenture, EDS sau IBM, releva cercetarea efectuata.

In plus, cercetatorii de la Gartner declara ca specialistii in outsourcing din India s-au folosit de succesul obtinut in urma castigarii unui numar tot mai mare de clienti, ajungand, astfel, sa realizeze venituri record, in crestere cu 40% de-a lungul a 30 de trimestre anuale.

Totodata, acestia s-au bucurat de o rata de crestere de aproape trei ori mai mare decat cea pe care au afisat-o marii furnizori din SUA.

Capitalizarea pietei pe care activeaza furnizorii indieni este semnificativ mai mare decat cea a EDS si asemanatoare cu cea a companiei Accenture, care sunt companii mult mai mari din punct de vedere al veniturilor obtinute, informeaza studiul Gartner.

“Marii furnizori de pe pietele emergente au inregistrat in ultimii ani rezultate tot mai bune si progrese remarcabile, astfel ca au ajuns sa-si dubleze veniturile, crescand, in 2007, cu 2,6% peste castigul inregistrat in 2004”, a declarat Partha Iyengar, director regional de cercetare la Gartner.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.