Meng Zhaoguo, un muncitor rural din orasul Wuchang, situat in nord-estul Chinei, a povestit ca si-a inselat sotia, pentru prima si ultima data, cand avea 29 de ani, cu o extraterestra cu o constitutie atipica, extrem de robusta, informeaza AFP.
"Ea avea trei metri inaltime si sase degete, dar in rest arata exact ca o fiinta umana", a declarat Zhaoguo, adaugand: "I-am spus totul sotiei mele dupa aceea. Si nu s-a suparat foarte rau".

Aceasta este insa numai una dintre numeroasele "intalniri de gradul zero" cu fiinte extraterestre povestite de chinezi. Exemplele pot continua. Si lucrurile par sa mearga chiar mai departe. De exemplu, Sun Shili, un profesor pensionat de la Beijing, in varsta de 67 de ani, spune ca el stie exact unde se va afla in momentul in care extraterestrii vor stabili contacte oficiale cu oamenii: va face parte din delegatia de 21 de membri, aleasa de asociatiile internationale pentru OZN-uri, care va reprezenta Pamantul la masa tratativelor cu extraterestrii. Mai mult, Sun a declarat ca in contactele cu extraterestrii limba nu va fi o problema. "Ne asteptam sa comunicam pe cale telepatica", a subliniat el.

Oficial, asociatiile pentru OZN-uri inregistrate in China au in jur de 50 de mii de membri, dar numarul estimat al chinezilor interesati de acest subiect se ridica, probabil, la cateva zeci de milioane. Iar numarul celor care cred in obiectele zburatoare neidentificate este in continua crestere, apreciaza specialistii.Explicatia acestei "evadari" a chinezilor in lumea stiintifico-fantastica? Este de ordin psihologic, afirma unii cercetatori. China si-a pierdut barierele spirituale din cauza marxismului, care a deschis calea spre materialism, spun specialistii, iar ideea unor lumi stranii, aflate la ani-lumina departare, ofera multora speranta. Interesul pentru extraterestri a inceput sa prinda contur dupa sfarsitul Revolutiei Culturale din China, cand oamenii au inceput sa aiba acces la filme occidentale, precum "Intalnire de gradul trei", regizat de Steven Spielberg.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.