Reuniunea ambasadorilor NATO cu omologul lor rus pentru a discuta despre criza georgiana nu va avea loc astazi, asa cum a solicitat Rusia, a anuntat Alianta,potrivit NewsIn.

"Reuniunea nu va avea loc astazi (marti - n.red.) pentru ca aceste intalniri trebuie pregatite adecvat si avem nevoie de noi consultari", a declarat purtatorul de cuvant al NATO Carmen Romero. "Insa este o problema de timp", a asigurat ea.

Anuntul intervine la scurt timp dupa ce ministrul de externe georgian Eka Tkeselasvili si-a anulat marti vizita la Bruxelles, unde trebuia sa se intalneasca cu secretarul general al NATO Jaap de Hoop Scheffer, "din cauza situatiei de pe teren din Georgia".

Sefa diplomatiei georgiene Eka Tkeselasvili solicitase pentru marti o intrevedere cu secretarul general al NATO Jaap de Hoop Scheffer.

Prezenta lui Tkeselasvili la Bruxelles fusese si motivul pentru care ambasadorul rus la NATO Dmitri Rogozin solicitase o reuniune extraordinara a Consiliului Rusia-NATO la nivel de ambasadori, in aceeasi zi. NATO anuntase luni ca a aprobat aceasta reuniune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.