Echipa de campanie a candidatului democrat la Casa Alba Barack Obama le-a promis sustinatorilor acestuia ca vor fi primii care vor afla, prin SMS, numele candidatului la vicepresedintie, relateaza AFP, potrivit NewsIn.

Intr-un email trimis duminica seara sustinatorilor senatorului de Illinois, directorul de campanie al lui Obama, David Plouffe, indeamna: "Fiti primii care afla" pe cine va alege Obama pentru a candida pe acelasi ticket cu el.

Mesajul le cere sustinatorilor care vor sa primeasca un SMS sau un email "in momentul" in care candidatul democrat va lua o decizie in acest sens sa comunice echipei de campanie numele, adresa de email si numarul de telefon mobil.

"In nicio campanie nu s-a mai facut acest lucru", a subliniat Plouffe, care i-a indemnat pe sustinatorii senatorului de culoare sa transmita mai departe emailul trimis de el.

Echipa lui Obama a pus la punct o retea din care fac parte aproximativ doua milioane de persoane care
strang fonduri pe internet si fac campanie pentru candidatul democrat.

Senatorul de Illinois se afla in vacanta in Hawaii pana in 15 august si ar putea anunta numele candidatului sau la vicepresedintie la scurt timp dupa intoarcere.

Conventia democrata va incepe in 25 august, la Denver, in Colorado, iar colistierul ales de Obama va vorbi in fata delegatilor partidului la 27 august.

Desemnarea unui candidat pentru postul de vicepresedinte este considerata cea mai importanta decizie pe care un candidat a presedintie trebuie sa o ia inainte de alegeri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.