Serviciile de securitate ruse, FSB (fostul KGB), au arestat zece agenti ai serviciilor georgiene care pregateau "acte teroriste" pe teritoriul Rusiei, a anuntat directorul sau, Aleksandr Bortnikov, informeaza presa internationala.
La sfarsitul saptamanii trecute, autoritatile ruse luasera masuri de securitate sporite la Moscova, in special la statiile de metrou si in gari, unde erau controlate actele persoanelor venite din Caucaz.

De asemenea, toate navele si aeronavele care vor patrunde in "zona de securitate" din Marea Neagra din apropierea coastelor republicii separatiste georgiene proruse Abhazia vor fi "distruse", a avertizat seful Statului Major al fortelor ruse, potrivit NewsIn.

Pe de alta parte, Seful adjunct al Statului Major rus, Anatoli Nagovitin, a declarat ca cetateni straini, printre care unii de culoare, combat alaturi de georgieni in Osetia de Sud.

"Da, participa efectiv la conflict de partea georgiana", a declarat Nagovitin, intrebat intr-o conferinta de presa daca in conflict sunt implicati straini.

Au pasapoarte straine, a mai spus oficialul militar rus, fara a face alte precizari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.