Legaturile maritime si postale dintre Rusia si Georgia au fost intrerupte, au anuntat luni responsabili de laMoscova citati de agentii, relateaza NewsIn.

"Relatiile maritime dintre Rusia si Georgia au fost intrerupte", a declarat directorul adjunct al portului rus Soci, de la Marea Neagra.

Legaturile postale au fost de asemenea suspendate, au anuntat responsabili ai postei ruse de la Moscova.

In ceea ce priveste cursele aeriene, acestea au fost intrerupte inca de sambata de la miezul noptii, potrivit Ministerului rus al Transporturilor.

Si compania nationala aeriana a Azerbaidjanului, care asigura legatura aeriana intre Baku si Tbilisi, a decis sa-si suspende toate aceste curse "din cauza evenimentelor din Georgia", a anuntat luni agentia rusa RIA Novosti. Azal efectua pana in prezent o cursa zilnica Baku-Tbilisi.

Azerbaidjanul, o alternativa la Rusia in furnizarea de petrol si gaze Europei, a anuntat sambata ca a oprit exporturile de petrol prin doua porturi georgiene la Marea Neagra, ca urmare a interventiei militare ruse in Georgia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.