Compania aeriana nationala chineza a fost somata sa isi suspende imediat toate zborurile, in caz contrar avioanele sale vor fi deturnate pentru a lovi centrele unde se desfasoara Jocurile Olimpice de la Beijing, potrivit unui email primit de Air China, relateaza AFP, conform NewsIn.
"Cerem Air China sa isi suspende imediat toate zborurile, in caz contrar vom arunca in aer avioanele sale", se arata in mesajul primit pe site-ul companiei. "Vom intra cu avioanele" in centrele unde se desfasoara probe olimpice, a adaugat autorul amenintarii.

Un Boeing 737 al companiei aeriene Air China, avand 71 de persoane la bord, a fost nevoit sa revina la sol si sa aterizeze pe un aeroport japonez, in urma alertei cu bomba primita prin email, a anuntat aeroportul Nagoya, din vestul Japoniei.

Alte doua aparate ale companiei chineze sunt supuse in prezent verificarilor, a declarat un politist de la aeroportul international Narita, din Tokyo. Potrivit acestuia, mesajul a fost descoperit la ora locala 12.50 (6.50 ora Romaniei).

Cu o zi inainte, o grupare islamista putin cunoscut a avertizat ca va organiza atentate in timpul Jocurilor Olimpice din China si le-a cerut musulmanilor sa nu participe la activitati care au legatura cu acest eveniment, a anuntat o companie americana care monitorizeaza activitatile teroriste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.