Un fost consilier al premierului israelian Ehud Olmert, care este anchetat in mai multe dosare de coruptie, a fost interogat joi de politie si consemnat la resedinta pentru 24 de ore, potrivit unei surse din politie, informeaza NewsIn.
Eldad Rothman este suspectat de implicare intr-o afacere de trafic de influenta in perioada in care Olmert era ministru al comertului si industriei (2003 - ianuarie 2006), potrivit sursei care a dorit sa ramana sub acoperirea anonimatului. Marturia sa l-ar putea incrimina pe Olmert, suspectat ca a numit apropiati la conducerea unei institutii care se subordona ministerului.

Olmert insusi va fi interogat vineri pentru a cincea oara de politie in legatura cu fraude de care este suspectat. Acest interogatoriu, ca si percedentele, va avea loc la resedinta oficiala a premierului de la Ierusalim si va dura circa doua ore, a declarat puratorul de cuvant al politiei, Micky Rosenfeld.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.