Trei sportivi care vor reprezenta Marea Britanie la Olimpiada de la Beijing au acceptat sa pozeze nud pentru fotograful Nadav Kander, iar imaginile lor vor fi folosite pentru o campanie publicitara
Cei trei sunt Phillips Idowu, inscris in competitia de triplu salt, Gregor Tait, la inot, si Rebecca Romero, la ciclism. Toti se pregatesc sa faca istorie la Beijing si nu s-au sfiit sa-si dea jos vesmintele - pentru o campanie care, spun ei, arata frumusetea si duritatea vietii de sportiv, scrie publicatia britanica The Daily Mail.
Cathryn Sleight, director de marketing al companiei care produce Powerade, a explicat ca “toata lumea este obisnuita sa vada atletii in competitie sau castigand, insa noi am dorit sa le aratam oamenilor adevarata fata a atletilor, muschii, puterea lor, sarbatorind corpul, spiritul si munca grea care completeaza antrenamentul tuturor sportivilor, indiferent de nivelul lor de performanta”.Phillips Idowu, in varsta de 29 de ani, este creditat cu sanse reale de a aduce acasa o medalie de aur. El a apreciat usurinta cu care fotograful i-a facut sa se relaxeze in timpul sedintei foto. “Aceasta este cu siguranta una dintre cele mai neobisnuite sedinte foto la care am participat, dar si una dintre cele mai placute. Nadav ne-a facut pe toti sa ne simtim confortabil si ne-am distrat bine.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.