Ancheta in cazul mortii lui Steve Fosset a poposit pe o panta ciudata, luandu-se in calcul ipoteza ca acesta sa-si fi inscenat moartea pentru a scapa de nevasta
Ancheta in cazul presupusei morti a milionarului Steve Fossett, disparut in mod misterios, in urma cu un an de zile, ar putea lua o intorsatura radicala, in cazul in care, noua pista de lucru a politiei se dovedeste a fi reala.

Potrivit "News of the World", oficialii americani investigheaza posibilitatea ca Fossett sa-si fi inscenat propria moarte, pentru a evita un divort costisitor si pentru ca vroia sa isi refaca viata alaturi de o alta femeie. Avionul pilotat de milionarul Steve Fossett a disparut fara urma in septembrie, deasupra desertului Nevada. Dupa trei luni de cautari neintrerupte, familia americanului a cerut instantei sa il declare mort, pentru a putea declansa actiunea de impartire a averii lui Fossett, constand in mai multe companii de succes si multiple proprietati imobiliare, evaluate la sute de milioane de dolari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.