Mostenitorii legendarului James Brown se cearta pe averea cantaretului. Desi au trecut aproape doi ani, trupul artistului e inca "inmormantat provizoriu' in gradina din spatele casei fiicei sale

Averea legendarului James Brown, evaluata la 63 de milioane de euro, este motivul pentru care zeci de potentiali mostenitori se lupta cu toate mijloacele, relateaza presa britanica. Patru foste sotii ale cantaretului, 16 nepoti si majordomul lui se cearta intre ei, fiecare cerandu-si partea.

Trupul lui James Brown este ingropat, de mai bine de un an si jumatate, intr-un mausoleu provizoriu, in gradina din spatele casei fiicei sale, Deanna, din Carolina de Sud.

Unul dintre prietenii apropiati ai artistului considerat "cel mai important barbat de culoare din America" a declarat ca decizia de a lasa trupul cantaretului intr-un mausoleu provizoriu "este scandaloasa", "este ceva ce i-ai face unui caine", in vreme ce unul dintre fostii sai avocati, Alfred "Buddy" Dallas, considera ca "nici o persoana nu ar trebui sa fie ingropata in spatele casei".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.