Extraterestrii i-au contactat pe oameni de mai multe ori, insa guvernele au ascuns adevarul timp de peste 60 de ani, sustine cel de-al saselea astronaut care a pasit pe Luna, citat de Daily Mail.

Astronautul de pe Apollo 14, dr. Edgar Mitchell sutine ca a stiut de vizita unor OZN-uri pe Pamant, in timpul anilor in care a lucrat la NASA, insa de fiecare data ele au fost ascunse.

Dr. Mitchell, azi in varsta de 77 de ani a declarat intr-un interviu la radio ca acele surse de la agentia spatiala care au luat contact cu extraterestrii i-a descris ca fiind "fiinte mici, care arata ciudat pentru noi".
El a mai spus ca adevaratii extraterestrii sunt foarte similari cu imaginea traditionala pe care oamenii au creat-o pana acum pentru ei, si anume au o silueta mica, un cap mare, si ochii de asemenea foarte mari.

O comparatie la nivel de tehnologie intre cele doua lumi, este cu siguranta in defavoarea noastra, sustine astronautul. Potrivit acestuia, tehnologia oamenilor "nu este, nici pe departe atat de sofisticata ca a lor", iar "daca ei ar fi fost ostili, noi am fi disparut de mult timp".


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.