Americanul Thomas Beatie, primul barbat care a ramas insarcinat, povesteste prin ce chinuri a trecut ca sa o aduca pe lume pe Susan Juliette
Dupa ce in urma cu cateva saptamani a facut furori devenind primul barbat din lume care a nascut, americanul Thomas Beatie iese din nou la rampa. Aflat in intimitatea locuintei pe care o detine in Oregon impreuna cu sotia lui, Nancy, Thomas a acordat primul interviu de cand a devenit parinte.

"Am avut un travaliu de 40 de ore. Toata lumea isi inchipuia ca voi opta pentru cezariana, dar eu nici nu am vrut sa iau in calcul aceasta posibilitate. Am vrut sa nasc pe cale naturala si asa a fost, chiar daca m-am chinuit un pic. Cand a venit moasa langa mine si mi-a spus ca fetita are parul inchis la culoare asa cum il am eu, mi s-au umplut ochii de lacrimi. A fost cel mai frumos moment din viata mea", a povestit americanul, in varsta de 34 de ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.