Dupa de 446 de ore, 4 minute si 5 secunde de cantat in continuu, un grup de finlandezi veseli din Kouvola au reusit sa intre in Guiness Book, doborand recordul anterior.
Clubul de karaoke din orasul finlandez Kouvola a inceput concursul pe 2 iulie si a primit pe 11 iulie un certificat Guiness Book, dupa ce membrii acestuia au depasit vechiul recordul de 214 ore de karaoke detinut de un club chinezesc.

Membrii clubului din oraselul Kouvola au continuat sa cante si dupa data de 11 iulie, dupa ce doborasera vechiul record, propunandu-si initial sa depaseasca 600 de ore de karaoke fara oprire.
Insa, concursul s-a oprit luni dimineata dupa difuzarea aceleiasi melodii in mai putin de doua ore, ceea ce contravine regulamentului concursului.

"Suntem convinsi ca acest concurs a fost oprit din cauza unei erori umane. Insa timpul obtinut este unul foarte bun. Noul record este de doua ori mai lung decat primul
", a declarat pentru AFP Arto Nikunen, presedintele clubului. Miercuri, va avea loc la Kouvola, un oras de 30.000 locuitori, situat la 135 kilometri de Helsinki, o petrecere pentru a sarbatori noul record.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.