Ne incercam norocul la loterie si jucam datele de nastere ale membrilor familiei. Punem pariu cu amicii de bere ca, daca e sa si castigam, vom sarbatori in cel mai nebunesc mod cu putinta.
Asta si-au zis si doi britanici, inainte sa isi aleaga numerele norocoase, ce le-au adus un premiu de aproape jumatate de milion de dolari. Desi trecuti de prima tinerete si cu opt copii acasa si 13 nepoti, Brian si Margaret au alergat, dezbracati, pe un camp de langa Dover, acoperiti fiind, partial, doar de biletul castigator, in varianta cu mult marita. Adepti ai doctrinei naturiste, Brian Tucker, 59, si Margaret Dallard, 53, isi duc existenta convinsi ca viata merita traita fara artificial si fara canoane sau reguli stricte.

Joaca aceleasi numere -2, 12, 22, 26, 28 si 30- de 14 ani. Toate au o semnificatie aparte, fiind datele de nastere ale copiilor. Au fost extrem de surprinsi, dar si foarte bucurosi, sa constate, saptamana trecuta, ca au castigat potul cel mare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.