Prostia, infatuarea, solipsismul, autoamagirea, conformismul, lipsa de perspectiva, uitarea trecutului Ortodoxiei, orgoliul neproductiv si lipsa de estetica sunt cele noua pacate sataniste, potrivit lui Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste si autorul Bibliei sataniste, informeaza ziare.com

1. Prostia este prima pe lista pacatelor sataniste si considerata pacatul principal in satanism. Este pacat ca prostia nu e dureroasa. Nu mai poate fi vorba doar de ignoranta intr-o societate care creste
considerabil in stupiditate. Aici se incadreaza si cei care isi urmeaza drumul tinand cont de absolut tot ce li se spune.

2. Infatuarea este la egalitate cu prostia prin modul in care sunt pastrati banii in circulatie in zilele noastre. Natura fiecaruia impune un anumit sentiment de superioritate indiferent daca acesta este justificat sau nu.

3. Solipsismul - o doctrina filozoficã conform cãreia eul si perceptiile sale constituie singura realitate existentaa: poate fi foarte periculos pentru satanisti sa se destainui cuiva care este de departe in dezacord cu ei. Este greseala de a astepta ca oamenii sa te rasplateasca cu aceeasi consideratie, politete si respect, pe care tu le oferi in mod natural. Asteptarile tale vor fi in zadar. In schimb, satanistii trebuie sa lupte pentru dictonul : "Fa celorlalti ceea ce iti fac si ei tie".

4. Autoamagirea este un alt pacat important. Nu trebuie sa omagiem nici una din vacile considerate sacre, tinand cont si de rolurile pe care suntem nevoiti sa le jucam noi insine.

5. Conformismul - evident, din punct de vedere satanic. Este bine sa te conformezi dorintzelor altuia, daca in final vei beneficia tu.

6. Lipsa de perspectiva poate aduce multa suferinta pentru un satanist. Niciodata nu trebuie sa pierzi din vedere cine esti, ce esti si ce amenintzare poti fi prin simpla ta existenta. Noi facem istoria acum, in fiecare zi. Pastreaza intotdeauna in minte o ampla imagine istorica si sociala.

7. Uitarea trecutului Ortodoxiei - fii constient ca aceasta este o metoda de indoctrinare fortata a lumii prin acceptarea a ceva nou si diferit, cand de fapt acest lucru a fost deja acceptat pe scara larga, iar acum imbraca o alta forma.

8. Orgoliul Neproductiv - Cel de-al doilea cuvant prezinta importanta majora. Orgoliul nu dauneaza, pana in momentul in care incepi sa arunci copilul odata cu apa de baie. Regula Satanismului este: daca merge pentru tine, foarte bine.

9. Lipsa de estetica - Este evident ca nimeni nu poate obtine bani folosind standardele clasice de frumusete, si astfel apare descurajarea in aceasta societate de consum; dar un ochi bine dezvoltat pentru frumos, pentru echilibru, este un instrument satanic esential si eficace care trebuie sa fie folosit.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.