A murit tastatura! Traiasca tastatura..de pe degete! Cemetech a construit o super manusa care incorporeaza toate tastele si permite un control wireless al calculatorului, prin Bluetooth!

Dispozitivul se numeste Clove 2 si are trei parti principale: manusa propriu-zisa, un modul Bluetooth si un alimentator. Modulul Bluetooth a fost "imprumutat" de la o tastatura Dell si a fost introdus intr-o carcasa albastra, care contine si o baterie de 3.7 V.

Manusa prezinta 31 de zone de contact prin a caror combinatie pot fi obtinute toate simbolurile de pe o tastatura normala. Cel mai usor pot fi scrise literele si semnele de punctuatie frecvent utilizate. Cel mai greu se obtin efectele tastelor mai putin apasate, care necesita pana la 6 contacte. Totusi, dupa cateva exercitii, manuirea dispozitivului devine floare la ureche.

Cemetech a realizat un script special pentru aplicatia AutoHotkey, freeware si compatibila cu majoritatea versiunilor de Windows. Scriptul face practic toata treaba, ocupandu-se de traducerea semnalului si afisarea simbolului preprogramat.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.