Japonezii care doresc sa-si petreaca mai mult timp cu animalele de casa, dar in afara de a-i plimba, spala si mangaia nu stiu ce ar mai putea face, au acum alternativa.
Contrar opiniei larg raspandite potrivit careia oamenii sunt cei care danseaza, iar cainii cei care se uita uimiti la stapanii lor, japonezii au luat initiativa si in acest sens si au infiintat cursurile de dans pentru caini si stapanii lor, noteaza Reuters.

Rumba cu retrieverul, polka cu pudelul si multe alte dansuri sunt de-acum accesibile japonezilor, care pot urma cursurile speciale impreuna cu partenerii lor necuvantatori, de doua ori pe luna, la “Wan Nyan World” (adica Lumea Ham Miau, n.r.). Dansul cu cainele este cea mai noua “gaselnita” a celor care lucreaza in industria nipona a animalelor de casa, o industrie care “face” 9,5 miliarde de dolari pe an.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.