Patru dintre cadrele didactice ale unui liceu din SUA au intretinut raporturi sexuale cu mai multi elevi

Scandal de proportii la Liceul Grossmont Union High School District din San Diego, California, dupa ce a iesit la iveala faptul ca patru profesori faceau sex in mod constant cu elevii. Trei dintre cei patru au fost deja condamnati la inchisoare, iar procesul celui de-al patrulea este in derulare.

Primul caz a aparut la sfarsitul anului 2006, protagonistul principal fiind profesorul de muzica Frank Palumbo. El a fost acuzat ca a sedus o eleva in varsta de 17 ani, cu care a avut apoi o relatie sexuala de cateva luni. Palumbo a fost condamnat la cinci ani de inchisoare si nu va mai avea dreptul sa profeseze.

La inceputul acestui an, unul dintre directorii scolii, Jessica Kahal, a fost condamnata la trei ani de inchisoare dupa ce a recunoscut in instanta ca a facut sex cu un elev de 17 ani. Cele doua antecedente nu au fost suficiente sa ii puna in garda pe alti doi profesori, angajati ai aceluiasi liceu, care au ajuns si ei in instanta dupa ce s-au cuplat cu aceia pe care ar fi trebuit sa-i educe.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.