Casa de toleranta Xclusive din Sydney spera dublarea afacerii pe timpul Zilei Internationale a Tineretului
Seful Bisericii Catolice va sosi in Australia in perioada 15-20 iulie, pentru a participa la Ziua Internationala a Tineretului. O data cu el, tara va fi invadata de peste 200.000 de pelerini si turisti. Cu aceasta ocazie, Xclusive, considerat cel mai luxos bordel din lume, se asteapta la o crestere a profiturilor, de 150-200%. Prostitutia este legala in Australia, iar industria sexului cunoaste o inflorire spectaculoasa de fiecare data cand statul-continent gazduieste un eveniment international de marca.

Una dintre cele mai pretentioase case de toleranta din lume este Xclusive, din Sydney. Aici, pregatirile pentru vizita Papei au inceput de cateva saptamani. Conducerea a angajat mai multe fete, pentru a face fata cererii ridicate. Domnisoarele nu au fost insa alese intamplator. Managerul bordelului a angajat prostituate care vorbesc mai multe limbi, ca sa se poata intelege cu clientii veniti din toata lumea.

In plus, tinerele sunt de etnii si rase diferite, pentru a satisface o gama cat mai variata de preferinte.
Pe langa oferta irezistibila de fete, Xclusive mai are un atu important: camerele extrem de luxoase si dotarile de ultima generatie. Astfel, fiecare incapere cuprinde un pat facut la comanda, doua dusuri, o baie cu jacuzzi si o sauna. In plus, camerele sunt dotate cu “butoane de panica” pentru ca domnisoarele sa poata da alarma cand sunt in pericol.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.