O indianca si-a depus banii din cersit la Banca Centrala a Indiei pentru ca se gandeste la pensie

O cersetoare in varsta de 60 de ani a uimit angajatii de la Banca Centrala a Indiei din Calcutta cand s-a prezentat la sediu cu patru galeti pline cu monede care cantareau, in total, 90 de kilograme si a spus ca doreste sa-si deschida un cont, relateaza cotidianul The Telegraph, citat de Mediafax.

Laxmi Das a fost incurajata, nici mai mult, nici mai putin, decat chiar de catre politisti sa-si depuna la banca monedele pe care le-a strans de-a lungul a 44 de ani de cersit. Unele dintre monede dateaza din 1961 si valoreaza acum aproape 400 de lire sterline.

Pentru ca a depus o suma atat de mare, femeia este eligibila pentru a-si face card bancar, iar banca i-a deschis deja un cont in care aceasta si-a depus “economiile”. “Ii vom accepta toate monedele pentru ca este saraca si are nevoie de tot sprijinul nostru”, a spus Shantanu Neogy, purtator de cuvant al Bancii Centrale a Indiei.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.