Randurile asa-ziselor "grupuri de supravietuitori" care se pregatesc pentru "Ziua judecatii de apoi", ce va veni, sustin ei, pe 21 decembrie 2012, se ingroasa cu noi membri.

In Europa, Canada sau Statele Unite ale Americii, mii de oameni se pregatesc sa supravietuiasca Apocalipsei. Ei strang purificatoare de apa, masti anti-praf si seminte de diferite legume, indispensabile continuarii vietii dupa dezastru pentru ca, spun ei, vor urma cutremure, eruptii vulcanice, reactoarele nucleare se vor topi, cladirile se vor prabusi si un nor de cenusa vulcanica va acoperi soarele, timp de 40 de ani.

Ghidandu-se dupa calendare ciclice antice apartinand civilizatiei Maya, membrii grupurilor sunt de parere ca lumea se va sfarsi in 2012. Patrick Geryl, fost laborant la o companie energetica franceza, este unul dintre "supravietuitori". El a renuntat la job pentru a pune bazele unui grup ai carui membri ii impartasesc ideile si care are ca scop supravietuirea dupa catastrofa. Trebuie sa intelegeti ca nu va mai exista nimic, nimic nu va ramane", a declarat Geryl pentru reporterii ABC News. "Vom avea de construit o intreaga civilizatie de la zero", spune barbatul.

Patrick Geryl este de parere ca lumea pe care noi toti o cunoastem se va sfarsi in 2012. El se ghideaza dupa calendare ciclice antice apartinand civilizatiei Maya si aminteste ca egiptenii antici vedeau in 2012 un an de cotitura in ceea ce priveste soarta lumii. Geryl face apel la stiinta explicand ca NASA a preconizat o crestere a numarului petelor solare si a exploziilor solare in 2012, in urma carora se vor produce caderi de tensiune si disfunctionalitati ale satelitilor orbitali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.