Sasha Bennington frecventeaza saloanele de infrumusetare mai ceva ca o vedeta. Ea vrea sa arate ca o papusa Barbie

"Imi doresc ca fiica mea sa devina celebra", este fraza standard cu care britanica Jayne Bennington, in varsta de 31 de ani, incepe orice interviu pe care este invitata sa il acorde.

Pana aici, nimic ciudat, doar ca fetita ei, Sasha, are doar 11 ani si este deja dependenta de tratamente cosmetice si concursuri de frumusete.

La varsta la care colegele ei de scoala ii roaga pe parinti sa le dea bani pentru acadele si inghetata, Sasha isi "tapeaza" lunar mama de 400 de euro, suma care se duce exclusiv pe farduri, sedinte la solar sau in saloanele de cosmetica. "Nu inteleg de ce oamenii ma privesc atat de dezaprobator atunci cand o incurajez pe Sasha sa fie cocheta si ingrijita. Ce e atat de rau sa o duc la coafor sau la cosmetica? Extensiile de par se scot, bronzul se duce", se intreaba nelamurita Jayne, care si-a "tratat" fetita cu primele gene si unghii false cand aceasta avea doar opt ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.