Iar daca acest lucru vi se pare ciudat, ce ati spune daca ati afla ca este interzis sa decedati in Casa Parlamentului din Marea Britanie? Cu siguranta, e aproape la fel de ciudat ca si faptul de a imbata un peste in Ohio si, desigur, la fel de ilegal.

Stim cu totii ca legislatia nu este tocmai permisiva cu fumatorii, dar stiati ca este interzis sa oferi tigari animalutelor de companie?

Avocatnet.ro va sfatuieste sa nu imitati animale pe teritoriul Floridei. De asemenea, cateilor nu le este recomandat sa se catere dupa pisici pe stalpii de telegraf. Daca veti ajunge in Australia si daca va plac pantalonii roz, renuntati sa ii mai purtati duminica, dupa pranz, caci este ilegal.

La capitolul legi ciudate, nici Romania nu se lasa mai prejos. Statul roman l-a interzis pe Mickey Mouse in anul 1935 pentru ca marimea lui ar fi speriat copiii. O lege asemanatoare a adoptat si Finlanda interzicandu-l pe Donald Duck. Insa, expunerea de motive este cu mult mai plauzibila in acest al doilea caz: Donald Duck nu poarta pantaloni.