Disperata ca nu mai face fata, de una singura, cheltuielilor familiale de zi cu zi, o americanca de 42 de ani a cerut ajutor online

Daca in Romania analistii prevad o crestere a preturilor caselor si in a doua parte a acestui an, pe piata imobiliara din Statele Unite se poate vorbi de o adevarata criza, cu efecte din ce in ce mai greu de suportat pentru americanii de rand. Ramasi fara solutii concrete, acestia se descurca si ei cum pot. E drept ca, femeile sunt usor avantajate, cel putin daca este sa luam exemplul ingenios al tinerei Deven Trabosh.

Disperata ca nu mai are cu ce sa isi plateasca datoriile, femeia, o blonda de 42 de ani cu dimensiuni de invidiat, si-a scos casa la vanzare. Pana aici nimic iesit din comun. Pentru a fi mai atragator, pachetul promotional include si o sotie pentru cumparatorul respectivului imobil: pe Deven.

Dat fiind faptul ca problemele sale financiare s-au adaugat, in modul cu totul nefericit, celor sentimentale, tanara si-a scos si inima la vanzare. "Casatoreste-te cu o printesa pierduta in America", suna mesajul postat de Deven pe un site cu anunturi imobiliare. Americanca isi descrie viata sentimentala ca pe o calatorie prin locuinta pe care o scoate la vanzare si invita potentialii doritori sa vina cu oferte financiare serioase. "Sunt in cautarea iubirii dar vreau sa scap si de datorii. De aceea ma lupt sa imi pastrez casa si caut pe cineva care sa ma ajute. Am venit cu acest plan pentru ca mereu mi-am dorit sa fiu o printesa din basme", marturiseste Deven, citata de "Daily Telegraph".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.