Nu ziua de luni, ci miercuri este cea mai deprimanta zi a saptamanii, releva un studiu efectuat de niste cercetatori de la Universitatea din Sydney, informeaza Ananova.
Miercuri este ziua in care angajatilor le piere cheful de munca si, desi isi dau seama ca nu mai sunt decat doua zile pana in week-end, perspectiva apropierii sfarsitului de saptamana nu reuseste sa le imbunatateasca starea de spirit

Psihologii de la Universitatea din Sydney au colectat informatii de la 550 de persoane, care au fost intrebate in ce dimineata sau seara a saptamanii se simt cel mai bine si, respectiv, cel mai rau. In paralel, printr-un studiu separat, s-a incercat identificarea starii lor reale de spirit, in cursul fiecarei zile a saptamanii in parte. Astfel, cercetatorii au aflat ca oamenii se tem de diminetile de luni, insa numai cand privesc in perspectiva. In realitate insa, starea lor de spirit nu variaza prea mult in primele ore ale celei dintai zile a saptamanii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.