Veste buna pentru romanii amatori de petreceri cu vin si bere. Incepand de vineri, acestia au toate motivele sa chefuiasca linistiti, fara sa se teama de ca a doua zi se vor plange de dureri cumplite de cap.
Compania AKGroup 2007 a adus pe piata racoritoarelor de la noi o bautura foarte cunoscuta in intreaga Uniune Europena. "AK" reduce nivelul alcoolului din sange, si diminueaza efectele mahmurelii, informeaza Rompres.

"AK" este o bautura carbonatata, ce contine un amestec de ingrediente naturale si apa de izvor din Alpii Austrieci. Bautura amplifica procesul natural de detoxifiere a organismului si contribuie la restabilirea echilibrului metabolic natural al acestuia. "Suntem siguri de succesul acestei bauturi care nu doar ca este placuta la gust si ajuta organismul, dar poate contribui si la scaderea numarului accidentelor de circulatie si al altor aspecte negative generate de consumul excesiv de alcool," a declarat, pentru Rompres, Madalina Rata, director de marketing al firmei AKGroup 2007, importatorul AK pentru Romania.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.