Secretul a fost pastrat timp de 20 de ani
Aviatia militara rusa are de mai bine de 20 de ani misiunea de a opri ploaia cu ajutorul cimentului, insa a facut mereu acest lucru in secret, pana zilele trecute, cand s-a dat de gol. Informatia a devenit publica chiar de Ziua Rusiei, cand militarii au scapat din avion un sac cu ciment de 25 de kilograme care a avariat o casa din apropiere de Moscova, informeaza Antena 3.

Militarii incercau saptamana trecuta sa imprastie ciment in aer ca sa absoarba umezeala si sa evite astfel ploaia care ar fi stricat distractia moscovitilor de Ziua Rusiei. Atunci, dupa cum au relatat pentru RIA Novosti surse din cadrul politiei, "Un pachet de ciment folosit pentru crearea ...vremii bune in regiunea capitalei...nu s-a pulverizat complet la acea altitudine inalta si a cazut pe acoperisul unei case, facand o gaura de circa 80-100 de cm".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.