O pisica domestica din China a adoptat un soarece de care se ingrijeste alaturi de cei patru pisoi ai sai. Sun Shujun, din Yantai City, a spus ca soarecele sta in preajma pisicii din ziua in care puii s-au nascut, adica in urma cu patru saptamani.
Sun, in varsta de 81 de ani, a mentionat ca un vecin a venit sa vada pisicutele nou-nascute si a fost surprins cand a observat un soarece inghesuindu-se printre ele. Desi i s-a parut ca nu vede bine, vecinul s-a convins de acest lucru dupa ce a luat o lanterna si a aruncat o privire cu atentie.

Nu numai ca soarecele mananca lapte de pisica, dar se si joaca cu “fratiorii si surioarele” lui, potrivit postului Qilu Evening. Se pare ca pisica-mama se comportanta foarte natural si a intregrat usor sobolanul in familie. Sun recunoaste ca insinctele materne par a fi mult peste cele pradatoare, daca a putut sa adopte un animal pe care in mod normal il cunosti drept prada.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.