Un locotenent britanic, Chris Ball, pilot in Fortele Aeriene Regale, a devenit un prilej de enervare pentru armata Statelor Unite, pentru ca refuza sa isi rada mustata.
Desi necesita ceva timp pentru a fi ingrijita cum se cuvine, Chris este destul de atasat de mustata lui. Cu toate acestea, mandretea de mustata a britanicului a atras atentia nedorita a unui general american, care i-a cerut acestuia sa si-o rada, povesteste cotidianul britanic The Daily Mail.

Potrivit regulilor armatei americane, mustata nu trebuie coboare mai jos de buza superioara sau sa se extinda, pe lateral, mai departe de colturile gurii. Cum mustata lui Chris este mai degraba “bine dezvoltata” si in jos, si pe lateral si din profil, americanii sub comanda carora se afla detasat in Afganistan au decis ca incalca regulile armatei, este ofensatoare si trebuie data jos.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.