Un mexican, care intr-un timp a fost declarat barbatul cu cea mai mare greutate din lume, spera sa faca un nou pas in viata sa, respectiv sa se insoare. Manuel Uribe, in varsta de 42 de ani, poreclit “barbatul de jumatate de tona” a ajuns la performanta de a sta pe propriile sale piciare in numai doi ani, potrivit publicatiei The Daily Telegraph.

Insa, dupa ce a pierdut aproximativ 254 de kilograme, spera sa poate ajunge in fata altarului pentru casatoria sa cu coafeza Claudia Solis. Manuel Uribe a declarat ca amandoi sunt foarte indragostiti si cel mai mare cadou de ziua lui ar fi sa poata sta in picioare atunci cand cei doi se vor casatori.

In urma cu sase ani, Uribe, care acum cantareste 320 de kilograme, ramasese imobilizat la pat din cauza greutatii sale. Recenta incercare de a iesi s-a datorat dorintei de a fi alaturi de prietena sa la petrecerea de implinire a 38 de ani, insa a fost nevoie de o macara pentru a-l ajuta sa iasa din casa.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu patru ani si sunt impreuna de doi. Uribe a declarat ca sunt un cuplu obisnuit, fac sex si sunt ca si casatoriti. Viitoarea sotie a mentionat ca ii face baie in fiecare zi si se inteleg de minune in ciuda comentariilor rautacioase ale oamenilor.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.