Daca te plictisesti in autobuz, scoti rebusul. Daca esti student, cursurile trec mai repede cu o ''rama''. La birou se joaca solitaire. Nimic deosebit, de jocurile tale nu depinde rezultatul unui proces de mai multe milioane de euro.
Exista totusi si cazuri extreme. De exemplu, in Australia, un proces in care erau implicati niste traficanti de droguri a fost suspendat dupa ce s-a descoperit ca mai multi jurati rezolvau sudoku, in loc sa asculte depozitiile acuzatilor. Situatia a fost descoperita in momentul in care avocatii au observat ca juratii luau notite mai degraba pe verticala decat pe orizontala.

Procesul, ce dura de mai bine de trei luni, a costat aproximativ 945.000 de dolari, bani platiti din taxe, iar acuzatii ar fi putut fi condamnati la inchisoare pe viata, relateaza Antena3. Importanta procesului nu i-a facut insa pe jurati sa se concentreze mai mult asupra depozitiilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.