Incredibil. O portugheza acuzata de trafic de droguri sta in aceeasi celula cu fiul ei de trei ani, care o ajuta sa spele rufe pentru celelalte detinute
Povestea portughezei Maria Fernanda Monteiro Fonseca Rocha pare greu de crezut, dar este cat se poate de reala. In martie anul trecut, ea a fost arestata de politie pentru trafic de droguri si a fost inchisa la centrul de detentie pentru femei din Santa Cruz do Bispo. Cum femeia, in varsta de 39 de ani, a fost renegata de familie dupa ce a fost arestata, a fost nevoita sa gaseasca o solutie sa aiba totusi grija de fiul ei, Arthur, in varsta de trei ani. "Si sotul meu este detinut pentru trafic de droguri, asa ca baietelul meu ramanea pe drumuri, fiindca rudele ne-au intors spatele cand au aflat ce am facut. Nu-i condamn, pentru ca sunt constienta ca am facut de ras familia", a povestit Maria Fernanda. "Singura solutie pentru a putea avea grija de Arthur era sa-l am alaturi de mine. Asa ca am facut numeroase cereri la administratia inchisorii in care le-am povestit despre fiul meu. Au fost impresionati si, intr-un final, au acceptat cererea mea. Insa doar o perioada. Eu sper sa-i conving sa-l lase cu mine in inchisoare, chiar daca nu este tocmai locul potrivit pentru cresterea unui copil", a mai spus portugheza.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.