In primele clipe ale Apocalipsei, cand credinciosii se vor ridica in ceruri, se preconizeaza ca cei ramasi in urma vor fi innebuniti sa isi verifice mail-urile, sustine compania Threat Level, care ne asigura ca vom primi emailuri si dupa venirea Anticristului.

Printre aceste mailuri, "pacatosii" ramasi in urma vor fi surprinsi sa gaseasca mesaje din partea prietenilor care deja s-au ridicat "la ceruri".

Pentru "numai" 40 de dolari pe an, credinciosii pot aranja ca prietenii pacatosi sa primeasca mailuri din partea lor, la sase zile dupa inceputul Apocalipsei.

"You've Been Left Behind iti da posibilitatea sa iei legatura cu familia ta pierduta si cu prietenii crestini", asa se spune in reclama facuta site-ului Youvebeenleftbehind.com. Creatorii site-ului au declarat ca domeniul este inregistrat pe un serviciu proxy anonim, pentru a fi protejat de "Fortele Intunericului".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.