Printre atatia metrosexuali, ubersexuali, tehnosexuali, o noua specie isi face aparitia in jungla trendurilor si nevrozelor legate de diferentele de sex: retrosexualul.
Teoreticianul acestui nou trend este scriitorul si jurnalistul David Thomas, care a studiat fenomenul si a dat lovitura pe piata manualelor de lifestyle si self-help cu cartea sa „Retrosexual Manual: How to Be a Real Man“. Teza principala a cartii este aceea ca natura si stilul de viata masculin au fost degenerate de pretentiile culturale care au aparut in urma miscarii feministe, care a produs o generatie de „metrosexuali“, barbati care au preocupari legate de frumusetea personala si dezvolta o sensibilitate afectiva tipic feminina.

Se pare insa ca, dupa ce femeile au generat, prin felul in care si-au selectat partenerii, o invazie de „ursuleti de plus„ si „iepurasi“ cu care-ti vine mai degraba sa stai la o barfa in timp ce vi se usuca masca pentru hidratarea tenului, acum s-au trezit ca nu se simt destul de femei langa acesti barbati, ca parca prea stau mult in baie sa se aranjeze si miros mereu a friptura de la atata gatit si nici urma de testosteron in comportamentul lor plin de afectiune, sensibilitate si delicatete, ceea ce le face sa nu se simta in siguranta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.