Oricat de incredibil ar parea, exista si asa ceva: un hamburger de 5.000 de dolari. Desi adept al bucatariei frantuzesti, exclusivistul restaurant Fleur de Lys din Las Vegas isi ispiteste oaspetii cu propria versiune a unei specialitati clasice a bucatariei americane: hamburger-ul.
Hamburger-ul botezat sugestiv "Fleurburger 5000" este, fara indoiala, un sortiment mai rafinat decat oricare altul. Si asta pentru ca "Fleurburger 5000" este preparat din delicioasa carne de vita Kobe acoperita cu sos fin de trufe si servit pe o briosa cu trufe.

De asemenea, exclusivistul hamburger este insotit de o sticla din cel mai bun vin Chateau Petrus din anul 1990, servit intr-un pahar de cristal cu picior, pe care oaspetii il pot lua acasa.

"Fleurburger 5000" pare un hamburger absolut delicios, dar are si un pret pe masura: 5.000 de dolari este suma pe care o pretinde. Insa pe langa deja celebrul hamburger, sticla de vin si paharul de cristal, in acesti bani mai este inclusa o portie (identica) pentru insotitor, precum si un certificat trimis prin posta, ca dovada a extravagantei insusite.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.