Concursul a inceput cu cateva zile in urma si se termina 15 decembrie, dar inainte de a te arunca in cursa pentru un milion de dolari, luati nota ca nimeni nu-si asuma raspunderea pentru orice prejudiciu suportat in timpul unui posibil atac al lui Bigfoot.

O buna calitate a imaginii Bigfoot ar face istorie, cele mai multe astfel de fotografii sunt de proasta calitate.

Aceasta este, desigur,un simplu concurs nu o veritabila cautare a lui Bigfoot. Nu exista o modalitate de a-l autentifica pe Bigfoot, fotografiile fiind pur si simplu un model bidimensional de pixeli. Pentru a dovedi cu adevarat ca Bigfoot exista, ar fi nevoie de dovezi greu de obtinut precum dintii, sau de oase.

Bigfoot nu este singurul monstru a carui existenta a fost semnalata. Larry Nielson, din Lake City, Minnesota, ofera o recompensa pentru Pepie,misteriosul monstru din lacul Pepin. Se presupune ca Pepie a fost vazut pe 28 aprilie 1871. Potrivit Nielson, recompensa nu este pentru capturarea monstrului: "Biroul de turism Lake City a anuntat ca ofera o recompensa de 50000 $ pentru dovezi care sa ateste existenta unor vii creaturi care traiesc in lacul Pepin. Dovada ar trebui sa includa fotografii si / sau probe de piele sau orice poate ajuta pentru o analiza a ADN-ului. "

De ani de zile, oamenii au fost in cautarea acestor misterioase creaturi. De ce inca nu au fost gasite dovezi concludente? Exista numai doua alternative de raspuns:ori nu exista monstrii ori pana acum nu s-au facut cercetari competente.

Poate punerea unui pret pe capul lui Bigfoot, in final, va rezolva misterul.