otrivit unei statistici, localnici si turistii care tranziteaza Londra, au lasat in urma aproape 200 de mii de lucruri, unele mai trasnite decat altele.
La o prima prima vedere, lista ar include implanturi mamare, cranii, pesti de plus impaiati, posete, laptopuri, ba chiar si un aparat de tuns gazonul. Asta ca sa nu mai amintim de zecile de mii de telefoane mobile, portofele, si legaturi de chei sa umbrele uitate pe scaune, de cartile si hainele scapate din vedere la coborarea din metrou sau autobuz.

Situatia pare sa se inrautateasca in fiecare an, este de parere Julie Haley, director al Serviciului londonez de obiecte pierdute. "Zilnic, primim circa 700 de obiecte, recuperate din transportul in comun de londonezii altruisti, care evita sa pastreze ceea ce gasesc si vin sa le depuna la biroul nostru", sustine Haley, citata de site-ul locallondon.com.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.