Un american sustine ca are imagini video cat se poate de autetentice cu extraterestri gri, inalti de 1,2 metri, pe care le va da publicitatii vineri, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Denver, anunta "Fox News".
Totodata, Jeff Peckman s-a intalnit cu oficiali ai Primariei din Denver, carora le-a cerut sa ia in considerare cererea sa privind infiintarea Comisiei pentru Afaceri Extraterestre, care sa fie insarcinata cu vizitele potentialilor oaspeti. Americanul doreste ca respectiva comisie sa fie formata din 18 membri.
Jeff Peckman, care are nevoie de 4.000 de semnaturi pentru ca propunerea lui sa fie luata in discutie de consilierii municipali, a anuntat ca va prezenta vineri o caseta video autentica cu extraterestri. "Poti sa-i vezi cum clipesc din ochi in timp ce se uita printr-o fereastra si se plimba prin incapere", a declarat Peckam joi, la intalnirea cu oficialii primariei. El a vorbit deasemenea despre OZN-uri care vor ateriza in Los Angeles si care vor plana in apropierea Casei Albe, precizeaza "Fox News".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.