Cel mai bun anestezic pentru fricosi

Un preot de 60 de ani din Marea Britanie, deranjat de mai multe zile de o durere crunta de masele, s-a prezentat la doctorul stomatolog Bhavin Bhatt. Si bine a facut, pentru ca medicul, in loc sa-l anestezieze, l-a hipnotizat.

''Traim intr-o lume care cauta tratamente alternative. Hipnoza este cel mai bun anestezic. Pacientul nu simte nimic. In plus, metoda ne poate ajuta sa schimbam perceptia oamenilor asupra tratamentelor stomatologice, sa le aratam ca o vizita la dentist nu presupune neaparat durere'', a explicat medicul.

La randul sau, pacientul sustine ca nu-si aduce aminte absolut nimic din timpul operatiei. ''Auzeam vocile celor din camera dar nu realizam ce mi se intampla. Si cred ca asta e si ideea. Mintea ta se duce in alta parte, in locuri frumoase. Eu, spre exemplu, sunt pasionat de luptele medievale. In timpul extractiei mi-am imaginat ca lupt alaturi de vikingi'', povesteste preotul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.